Κάρτα Συστάσεων Συγγενών & Φίλων - Epikinonia-school.gr

Πτυχία

Προγράμματα ξένων γλωσσών (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά και Ισπανικά) και πληροφορικής προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας.

Μάθετε Περισσότερα

Απόψεις Γονέων

Δείτε τι είπαν οι μαθητές μας και οι γονείς τους για το φροντιστήριο και τις υπηρεσίες μας. Εμπιστευτείτε και εσείς την Επικοινωνία!

Μάθετε Περισσότερα

Εκπαιδευτικό Υλικό

Κατεβάστε δωρεάν τα ebooks της Εκμάθησης με συμβουλές,τις οδηγίες, how-to εξετάσεων, παρουσιάσεις εξετάσεων και των διπλωμάτων που σας ενδιαφέρουν.

Μάθετε Περισσότερα!!

Θέλετε και οι φίλοι σας να γίνουν μέλη της οικογένειας του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Επικοινωνία;

Τώρα είναι η ευκαιρία να επωφεληθείτε και οι δύο. Στη πρώτη εγγραφή φίλου σας (που τα προηγούμενα χρόνια δε φοιτούσε στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Επικοινωνία) κερδίζετε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και οι δύο (δηλαδή και εσείς αλλά και ο φίλος σας) τα βιβλία της επόμενης χρονιάς ενώ για κάθε επιπλέον εγγραφή θα έχετε επιπλέον έκπτωση στα δίδακτρα αξίας 50 €.

Είναι απαραίτητη η προσκόμιση της Κάρτας Συστάσεων κατά τη διάρκεια της πρώτης ενημέρωσης και της εγγραφής έτσι ώστε να ισχύει η έκπτωση. Η προσφορά δεν ισχύει για εγγραφές αδερφών και για εγγραφές στα νηπιακά μας τμήματα.

Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε στη γραμματεία του φροντιστηρίου στο 210.21.39.438 ή στο κινητό του κυρίου Βαγγέλη στο 69.72.73.73.72 για να σας ενημερώσουμε.