Ιδιαίτερα Μαθήματα Αγγλικών μέσω Βίντεο - Senior E - Epikinonia-school.gr

Πτυχία

Προγράμματα ξένων γλωσσών (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά και Ισπανικά) και πληροφορικής προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας.

Μάθετε Περισσότερα

Απόψεις Γονέων

Δείτε τι είπαν οι μαθητές μας και οι γονείς τους για το φροντιστήριο και τις υπηρεσίες μας. Εμπιστευτείτε και εσείς την Επικοινωνία!

Μάθετε Περισσότερα

Εκπαιδευτικό Υλικό

Κατεβάστε δωρεάν τα ebooks της Εκμάθησης με συμβουλές,τις οδηγίες, how-to εξετάσεων, παρουσιάσεις εξετάσεων και των διπλωμάτων που σας ενδιαφέρουν.

Μάθετε Περισσότερα!!

Στο κέντρο ξένων γλωσσών Επικοινωνία προσπαθούμε καθημερινά να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας με κάθε τρόπο. Τα Ιδιαίτερα Μαθήματα Αγγλικών μέσω βίντεο δημιουργήθηκαν για να δώσουν την δυνατότητα στους μαθητές μας να κάνουν επανάληψη τη θεωρία της γραμματικής όποτε θέλουν, όπου κι αν βρίσκονται. 

Τα Ιδιαίτερα Μαθήματα Αγγλικών μέσω βίντεο μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε από τους μαθητές μας στο φροντιστήριο στο Γαλάτσι είτε από τους μαθητές μας που κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών. Στα βίντεο που θα βρείτε παρακάτω υπάρχει μια συνοπτική εξήγηση της θεωρίας της γραμματικής που σε καμμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τα ζωντανά μαθήματα με καθηγητή αλλά είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για που μπορεί να ενισχύσει τους μαθητές όταν το έχουν ανάγκη γιατί μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν όπου κι αν βρίσκονται οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας πιστέψουν ότι τα έχουν ανάγκη.


Αν θέλετε να βελτιώσετε τα Αγγλικά σας μπορείτε να κάνετε ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών στο χώρο σας ή στο φροντιστήριο μας ή να κάνετε μαθήματα στο κατάλληλο τμήμα του φροντιστηρίου Επικοινωνία. Τα ιδιαίτερα Μαθήματα Αγγλικών προσαρμόζονται στο πρόγραμμα και τις ανάγκες των μαθητών ενώ στα μαθήματα Αγγλικών στο φροντιστήριο έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μάθημα στις υπερσύγχρονες αίθουσες του φροντιστηρίου μας.

Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την εκμάθηση ξένων γλωσσών μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Τηλεφωνικό Κέντρο: 210.21.39.438 - Κινητό τηλέφωνο: 69.72.73.73.72 e mailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα Ιδιαίτερα Μαθήματα Αγγλικών μέσω βίντεο από το παρακάτω playlist: https://www.youtube.com/playlist?list=PL9I5LZL6-T_xhLUrQ406EL0xbJhzeBlty