Μαθήματα Πληροφορικής ECDL - Epikinonia-school.gr

Μαθήματα Για Παιδιά

Το κέντρο ξένων γλωσσών Επικοινωνία εδώ και 17 χρόνια είναι εστιασμένο στα παιδιά. Ελάτε να σας γνωρίσουμε και να μας γνωρίσετε από κοντά.

Δείτε εδώ

Μαθήματα Για Ενήλικες

Ελάτε στο κέντρο ξένων γλωσσών Επικοινωνία και ενταχθείτε σε μία ομάδα ενηλίκων μαθητών όπου τα μαθήματα προσαρμόζονται στις δικές σας ανάγκες.

Δείτε εδώ

Ιδιαίτερα Μαθήματα

Ξεκινήστε ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών με την βοήθεια των έμπειρων καθηγητών της Επικοινωνίας. Τα ιδιαίτερα μαθήματα προσαρμόζονται στις ανάγκες σας

Δείτε εδώ

ΠΑΙΔΙΚΑ / ΕΦΗΒΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Tα παιδιά έρχονται στην Επικοινωνία για να μάθουν τον υπολογιστή αλλά καιγια να τον αξιοποιήσουν. ΣταΕπικοινωνία , τα παιδιά μαθαίνουν να εξερευνούν, να ρωτούν, να ανακαλύπτουν τα computers μέσα από την ανάπτυξη της σκέψης και της κρίσης τους. Μαθαίνουν που και πως να ανακαλύπτουν την γνώση για ολόκληρη τη ζωή τους. Μέσα από αυτό το εκπαιδευτικό σύστηματα παιδιά ανακαλύπτουν, δημιουργούν, πειραματίζονται με προγράμματα βασισμένα στην σύγχρονη τεχνολογίαανάλογα με την ηλικία τους. 

computers

Σύγχρονη Αίθουσα Πληροφορικής

Εξοπλίζουμε συνεχώς την αίθουσα πληροφορικής μας έτσι ώστε να προσφέρουμε στους μαθητές μας τις καλύτερες υπηρεσίες και προγράμματα εκμάθησης πληροφορικής.

Καθώς οι υπολογιστές χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο, τα διπλώματα αυτά επιτρέπουν στο παιδί από την μια να αποκτήσει σημαντικές γνώσεις και από την άλλη επισήμως πιστοποιούν τις δεξιότητες και το επίπεδο των ικανοτήτων του.

Ο υπολογιστής, με την ποικιλία των λογισμικών του, καθίσταται ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο που επεκτείνει την γνώση, για να μπορούν τα παιδιά να μαθαίνουν και να απασχολούνται δημιουργικά. Οι ενότητες που διδάσκονται τα παιδιά είναι δημιουργικές και ταυτόχρονα ευχάριστες, καλλιεργούν την κριτική ικανότητα, συμβάλλουν στο να ανακαλύψουν τα ταλέντα τους, ακονίζοντας παράλληλα την σκέψη τους και απελευθερώνοντας τη φαντασία τους.

mini-KLI 2098-18

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Ηλεκτρονική μάθηση

Μάθημα σε χρόνο που εσείς επιλέγετε: Η εξέλιξη της τεχνολογίας και των επικοινωνιών έχει αλλάξει τον τρόπο, που λειτουργούμε σε πολλούς τομείς της καθημερινής μας ζωής. Ένα παγκόσμιο δίκτυο είναι πλέον στην διάθεσή μας και δεν χρειάζεται καν να μετακινηθούμε από τον χώρο μας, για να αναζητήσουμε πληροφορίες, να κάνουμε τις αγορές μας ακόμα και για να έρθουμε σε επαφή με συνεργάτες μας. Οι αλλαγές αυτές ανοίγουν νέους ορίζοντες και στον τρόπο που μαθαίνουμε. Η κοινωνία της γνώσης είναι στα χέρια μας.
Σας προσφέρουμε, ένα συνδυασμό εκπαιδευτικών βοηθημάτων και του φυσικού καθηγητή, προσφέροντας:
• υψηλής ποιότητας μαθήματα σε μορφή βίντεο,
• ασκήσεις για την άριστη εμπέδωση της ύλης,
• ευελιξία αφού η εκπαίδευση προσαρμόζεται στις δικές σας ανάγκες και
• συνεχή εκπαιδευτική υποστήριξη (στενή παρακολούθηση από τον υπεύθυνο καθηγητή και καθοδήγηση του σπουδαστή).

Πρακτική εξάσκηση με απεριόριστα test

Ανάπτυξη δεξιοτήτων χρήσης υπολογιστών με απεριόριστη πρακτική άσκηση:
Είναι γνωστό ότι η χρήση υπολογιστών είναι μια δεξιότητα και όσο δομημένη και αν είναι η θεωρητική κατάρτιση, η ανάπτυξη αυτής της δεξιότητας γίνεται, μόνο εάν συνδυαστεί με την πρακτική εφαρμογή.
Συμπληρώνουμε, την μοναδική εκπαιδευτική διαδικασία με απεριόριστη πρακτική εξάσκηση, με την βοήθεια ειδικού λογισμικού και σας προσφέρουμε:
• 4000 ερωτήσεις, καλύπτοντας πλήρως την ύλη των εξετάσεων,
• την εξοικείωση με τους χρόνους, την δυσκολία και το περιβάλλον των εξετάσεων,
• την δυνατότητα να δείτε την σωστή απάντηση, στην περίπτωση λάθους και
• την δυνατότητα να εντοπίσετε τα σημεία που απαιτούν περισσότερη μελέτη.

 

Office Power User

Η συγκεκριμένη μεθοδολογία προετοιμασίας για τις εξετάσεις πιστοποίησης δεξιοτήτων πληροφορικής, απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο, που έχει τις βασικές γνώσεις για το συγκεκριμένο επίπεδο των πιο διαδεδομένων εφαρμογών γραφείου Office, αλλά δεν είναι έτοιμος ώστε να δώσει εξετάσεις.

Τι προσφέρουμε:
Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα προσφέρουμε:
• Tην αρχική αξιολόγηση των υπαρχόντων γνώσεων και δεξιοτήτων.
• Συμβουλευτική καθοδήγηση και επίλυση αποριών, από έμπειρο εκπαιδευτή.
• Aπεριόριστες ώρες προετοιμασίας με το ειδικό λογισμικό προσομοίωσης, το οποίο σας υποδεικνύει τα λάθη σας, αλλά και τον σωστό τρόπο απάντησης.
• Ευέλικτο ωράριο, αφού ξεκινάτε όποτε θέλετε και εσείς καθορίζετε τις μέρες και τις ώρες της προετοιμασίας σας.
• 50% μείωση στο κόστος προετοιμασίας, συγκριτικά με το αντίστοιχο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.
• Δωρεάν εγγραφή.
• Δωρεάν mock test.

Ελάτε σήμερα για μία δωρεάν δοκιμή, ώστε να διαπιστώσετε εάν η μέθοδος αυτή σας ταιριάζει.

computers

roboticslab

Φτιάξε το δικό σου ρομπότ, όπως ακριβώς το έχεις φανταστεί.

Το «χτίζεις» κομμάτι – κομμάτι για να φτιάξεις το φιλαράκο σου ύψους 122 εκατοστών. Πάνω από 1.200 Meccano κομμάτια είναι διαθέσιμα στα χέρια σου, για να δημιουργήσεις ό,τι έχεις κατά νου. Φτιάξε ένα ελικόπτερο, μια καρδιά ή ακόμα κι έναν δεινόσαυρο ρομπότ, χωρίς να βάζεις κανέναν περιορισμό στη φαντασία σου. Έχει 10 κινητήρες για απόλυτα ρεαλιστικές κινήσεις. Πιο συγκεκριμένα, έχει 8 μηχανισμούς στα χέρια και το κεφάλι και 2 στα πόδια, που απομνημονεύουν ρουτίνες που του προγραμματίζεις. Με εκπληκτικές δυνατότητες να μιμείται τις κινήσεις σου και να παίζει σε playback αυτές που το προγραμματίζεις, πάνω από 1.000 αποθηκευμένες φράσεις για να μιλάτε, αλλά και πάνω από 1.200 κομμάτια για άπειρους συνδιασμούς, θα γίνει πραγματικό μέλος της παρέας! rob2

Πιάσε κουβέντα μαζί του, άκουσε τα ανέκδοτα που λέει και άσ’ το να σου θυμίσει πότε έχεις γενέθλια. 

Ακούει τη φωνή σου και μπορεί να επικοινωνήσει, αφού έχει αποθηκευμένες πάνω από 1.000 φράσεις και αστεία. Επιπλέον, θα περπατήσει μαζί σου, θα κάνει χειραψία, αλλά και Hi-5!
 

Μήνυμα προς τους Μελλοντικούς Επιστήμονες

Καλώς ήλθες στο TechKids του φροντιστιρίου ekmathisi, όπου παρέχουμε οδηγίες, ευκαιρίες για εξερεύνηση και συναγωνισμό με διαφορετικά προγράμματα και μεθόδους δουλειάς από αυτά που έχεις συναντήσει μέχρι τώρα. Εκπαιδεύεσαι, λύνεις προβλήματα, καλλιεργείς τη δημιουργικότητά σου και δουλεύεις σε ομάδες με κοινό στόχο, χωρίς κανένα φραγμό στον τρόπο σκέψης σου. Μάλλον δεν ξέρεις από Ρομποτική. Αυτό δεν πειράζει. Όλοι αρχίζουν με τα βασικά και στην πορεία κατακτούν ένα καινούριο χόμπι, που αναπτύσσεται ανάλογα με τις δικές σου (και της ομάδας σου!) δεξιότητες. Με την καθοδήγησή μας, θα μαθαίνετε ο ένας από τον άλλον και μαζί θα εφαρμόσετε στην πράξη όλα όσα μαθαίνετε και στο σχολείο, διαπιστώνοντας οι ίδιοι ότι κάθε άλλον παρά «βαρετά και ανιαρά» είναι! Το παραπάνω, σίγουρα «αφηρημένα» τώρα, θα τα διαπιστώσεις  στην πράξη, όταν δεις το ρομπότ της ομάδας σου να κάνει μπροστά σου αυτά ποθ έχετε οι ίδιοι προγραμματίσει, καλύτερα, γρηγορότερα και «εξυπνότερα» από τη διπλανή ομάδα (… που θα θέλει βέβαια να σας ξεπεράσει!)

Βασικές Ερωτήσεις

Το πρόγραμμα στοχεύει στην ανάπτυξη διάφορων δεξιοτήτων μέσα από διερευνητική μάθηση. Τα παιδιά θα μπουν σε μια ομαδική διαδικασία επίλυσης προβλημάτων κατασκευαστικών & προγραμματισμού που θα τα κάνει να δρουν σαν μικροί εφευρέτες, δίνοντάς τα παράλληλα πολύ «τροφή για σκέψη».

 
Τα παιδιά στα πλαίσια των μαθημάτων θα δημιουργήσουν και θα προγραμματίσουν ρομποτικές κατασκευές με ειδικό εκπαιδευτικό εξοπλισμό, θα παίξουν, θα διασκεδάσουν και θα προσπαθήσουν μέσα από τη συνεργασία και την ομαδικότητα να βρούnε λύσεις σε αλγοριθμικά προβλήματα και ακίνδυνα πειράματα.
 
Τα μαθήματα ακολουθούν το μοντέλο εκπαίδευσης S.T.E.M. (Science, Technology, Engineering, Mathematics) το οποίο εντάσσει τα παιδιά με πρακτικό τρόπο στα συγκεκριμένα γνωστικά αντικείμενα.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά Δημοτικού – Γυμνασίου – Λυκείου. Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν παιδιά από α’ δημοτικού και πάνω.

Όχι. Το πρόγραμμα μαθημάτων είναι δομημένο με τέτοιο τρόπο ώστε όλα τα παιδιά να μπορέσουν να το παρακολουθήσουν.

Τα μαθήματα διεξάγονται στα Σύγχρονα Κέντρα Ξένων Γλωσσών & Πληροφορικής "Επικοινωνία"

Όχι. Ο απαραίτητος εξοπλισμός (ρομπότ, υπολογιστές, ειδικά διαμορφωμένες πίστες, σημειώσεις) παρέχονται στα πλαίσια του προγράμματος και δεν απατείται να αγοράσετε κάτι.